матраци

матраци

Матраци Симеонов са перфектен вариант за всеки дом

матраци Симеонов е една от най-популярните и доказали своето качество марки в спалната индустрия у нас. В в портфолиото на компанията фигурират най-различни видове и категории матраци – от с една страна, двулицеви матраци и подходящи за деца до серии матраци „Алое Вера“, „Lux“ и „Ванилия“. матраците от фирмата Симеонов гарантират на потребителите качество от най-висок клас, както и най-висока степен на удобство и комфорт по време на сън. още повече че, продължаващите подобрения на производствените техники/ на техниките, спомагащи производството, гамата от продукти и широкия спектър от идеи обещават, че матраците Симеонов категорично отговарят на нормите и правилата на съвремието за полезен и качествен сън. в това, което ще прочетете ще говорим за категоричните ползи от взимането на матраци Симеонов за вашата къща.

Цени по всеки джоб и различни акции

Матраците от фирма Симеонов се намират на родния пазар на безспорно адекватни стойности за обикновения потребител на българския пазар. Предлагаме и хрумвания за за всички, които желаят удобството и желаят само и единствено най-качественото за за решенията в спалнята си. Всички наши продукти са налични с улесняване чрез за закупуване, съобразена с специфичните желания и специфики на всеки човек. Освен това, редовно на в нашия сайт ще да откриете най-качествените матраци от марката Симеонов на промоционални цени. Следете точно такива оферти и отстъпки на в секция „Специални оферти“.

матраци 1 Най-добрите
матраци

Матраци Симеонов – централни продуктови категории

Както обяснихме, фирма Матраци Симеонов предлага впечатляващо богато разнообразие от модели и серии матраци. Освен широкоразпространените видове, екипно сме разработили и специални поредици матраци, предназначени за желанията и вкусовете на установени купувачи. Представяме ви конкретни видове матраци ще видите в нашия каталог:

Хотелски матраци

Марка Матраци Симеонов прави и и отговарящи на хотелските нужди, които са предназначени най-вече за обзавеждане на хотели. Тези продукти са изключително подхождащо усмотрение за вътрешен дизайн в хотели от всякакъв вид, хостели. Частта, която се явява основа е създадена от иглолистен материал, даващ на продукта най-голямата устойчивост. На въпросната основа е допустимо да бъде положен както матрак с едно лице, така и матрак с две лица.

Гаранция за високо ниво на качеството

нашият екип от фирма Матраци Симеонов прекрасно знаем доколко е важен един матрак не само за пълноценната почивка, енергичност и настроение за работа на човека, но и за неговото сигурно здравно чувство. това е причината да отделяме големи финансови активи и интерес за обещание за висококачествена изработка на всички матраци от нашия продуктов спектър. Матраците от марката Симеонов гарантират на потребителя, клиента, човека, всеки, купувача най-високи степени на комфортни усещания, носейки възможността на на физиката му да се възстанови докрай през нощта. Така спането се преобразява в хубаво чувство на пълно възвръщане и доставяне на положителна гледна точка и нова енергия, с които животът да бъде срещнат на пълни обороти.

матраци 2 Най-добрите
матраци

Еднолицеви матраци

Еднолицевите матраци обичайно се прилагат за кревати, които са лишени от рамка, поставяща се под матрака. При положение че и спалното място у вас е е от този вид, то еднолицевите матраци от , произведени от Симеонов, ще са идеални за вас. Продуктите ни имат с вградена рамка, поставяща се под матрака и ще ви икономисат твърде много дълги часове и начинания, отнасящи се до нейното намиране и сглобяване. Подматрачните рамки на произведението от нас еднолицеви матраци са изработени от иглолистен материал. Тяхно голямо превъзходство е обстоятелството, че са удобни за поставяне на повдигаща техника, когато става дума за кревати с такава функция.

По-малки матраци

Ние от фирма Матраци Симеонов акцентираме и на специалните нужди и потребности на малките. В този отдел съществуват разновидности матраци, които са подходящи при малчугани. Детските и бебешки матраци Симеонов гарантират здрава и гъвкава основа, допринасяща за очакваното разрастване на мускулите и костите. Още повече, дават гаранция на децата максимум ниво на удобно и комфортно усещане за лечебен, носещ удоволствие и висококачествен сън.

матраци 3 Най-добрите
матраци

Направени с дунапрен матраци

Производителят Симеонов също така дава възможност за всякакви модели дунапренови и Vitafoam матраци. Какви са техните ползи и превъзходства за клиента? Първоначално Vitafoam пенополиуретан практически е вещество, който се влияе от килограмите ни, но след време възвръща състоянието, в което се е намирал първоначално. Това вещество дава пълноценна почивка на всеки докато спи. И това не е всичко, направените от дунапрен матраци носят и още повече преимущества, които със сигурност са непознати за масата от населението. Дунапренът, който е мек, гарантира анатомични свойства със засилени функции, а този, който е по-твърд, – силни ортопедични качества. Направените от дунапрен матраци създадени от марка Симеонов са направени висококачествени и издържливи части, и така се справят със задачата да задържат своето първо разположение и качества за по-дълго време.

Покриващи матраци

Топ матракът е идеален, когато искате да решите проблема с убиващ матрак или стара спалня. Но това съвсем не е единственото му качество. Горният матрак може още да е полезен за вашите гости, за всякакви дейности извън дома. Моделите от този раздел са идеално съобразени с всички ваши изисквания ще ви дадат неповторим комфорт когато искате да поспите.

матраци 4 Най-добрите
матраци

Мемори матраци

Става дума за най-различни матраци от компанията Симеонов, за чието изработване е приложена пяна, която запомня извивките на тялото. Пяната, която запомня извивките на тялото е модерен материал, който повишава нивата на мекостта и чувството за ненадминат комфорт по време на сън. Тя намира приложение в производството както на едностранни, също и на двулицеви матраци. И не само това, спалните произведения, направени от пяна с памет, са перфектни за хора с дискомфорт в гръбначния стълб. пяната, която помни извивките на тялото спомага за това гръбнакът да бъде държан в идеална плоскост, също и да се гарантира еднакъв комфорт за всяка част от човешкото тяло. Допълваме, че, пяната, която помни е и термочувствителна и сполучливо калибрира телесните ни температурни различия докато сме в състояние на сън.

Още модели от този тип

Серията с наименование „Алое Вера“ е произведена план за максималното удобство на тялото на всеки човек в състояние на сън. Матраците от тази разновидност съдържат плат с екстракт от Алое Вера. Тази тъкан съдейства за увеличаване нивата на мекота и нежност при докосване до човешкото тяло. Матраците Симеонов, представляващи моделите „Алое Вера“, при всички случаи ще ви сътрудничат да се избавите натрупаните през деня отпадналост и изтощение, и да зарадвате на приятен и пълноценен сън.

За следващата ни серия „Бамбук“ бамбуковите тъкани са екологичен материал, който влиза в ролята на природна защита противната миризма и вредящите на всички хора бактерии и микроорганизми. Матраците Симеонов от серията, която сме кръстили „Бамбук“ почти заличават опасността от поява на алергични реакции от акари. И това не е всичко, благодарение на позволяващата проветряване тяхна структура ще се избегне и задържането на влага. По този начин ще ви бъде предоставена подобаваща, спокойна и качествена система за почивка и сън от най-високо качество.

Серия „Ванилия“ позволява на купувачите уютни и качествени матраци с дизайнерски плат, който завишава степените на леки и меки усещания при допир с човешкото тяло. Здравата им/ Висококачествената им/ Издържливата им структурна изработка предоставя тяхната издържливост, а успокояващият бял цвят ще засане точно както трябва в интериора на вашата спалня.

Подобно на предишната серия, и в серията, наречена „Какао“ са използвани издържливи и сигурни за най-дълъг времеви период артикули за спане, гарантиращи най-високото равнище на релаксация докато спим. Десенът на матраците е именно бял сред всички модели от раздел „Какао“ , но има леки кафяви допълнения, правейки неговата най-горна част още по-цветна и подходяща за гледане.

Серия „Climattress” е от скорошните подборки матраци сред предложенията ни. Спалните продукти, в нея, иматса с пяна с памет, съдържаща охлаждащи капсули Cool gel, които служат за охлаждане на човешкото тяло при необходимост. Матраците от серията “Climattress” са идеални за най-топлите месеци, когато непоносимите жеги най-вече представляват основен фактор за за безсъние на хората. Плюс това, отворената им композиция позволява свободна въздушна динамика, а това е допълнително качество за търсещите прохлада потребители. С матраците , част от „Climattress”, ще добиете чувството, че сте на плажа и се оставяте на успокояващия летен вятър.

Разделът, който кръстихме „Lux” пък включва такива с едно лице и двустранни матраци. Два са случаите когато говорим за материалите, които са използвани за реализирането на въпросните матраци – използване само на дунапрен и съчетание на мемори пяна. Матраците от раздела, който кръстихме „Lux” са сравнително твърди дават силна основа по време на спане. Съчетанието на пяна със специална мемори субстанция и дунапрен предлага качествена почивка в съчетание с основа, която е сигурнаЕто и причината матраците с такова съчетание от елементи от използвани материали са по-вероятният избор за клиенти, страдащи от проблеми с гръбначния стълб.

Е за десерт – серия „Ladybird”. От тази колекция ще се впечатлят потребители които имат проблеми с гърба. Тук ще откриете както такива с една страна, така и двустранни матраци. Отличителното за този тип матраци всъщност е, че се състоят от изключително устойчив основен слой. Върху него е сложен слой високоеластичен профилиран Vitafoam пенополиеретан материалполиеретан чиято цел е да масажира на тялото ни. Придобивайки матрак от серията „Ladybird”, вие поемате по пътя на отшумяване на симптомите и болезенени усещания, които са виновници за проблеми по време на сън, и и започване на процес хубава и качествена почивка в състояние на сън.

матраци 5 Най-добрите
матраци

Аксесоари за матраци

Естествено, сред всичко предлагано от фирма Матраци Симеонов можете да намерите всякакви аксесоари за избрания от вас матрак. От протектори и основни покрития за матраци до възглавници, които засилват усещането за супер качествено отпочиване по време на спане. Разнообразието ни от продукти ще ви гарантира вашата пълноценна и зареждаща почивка.

Спрете се на матраците от нашата компания и разберете какво е най-добрата почивка по време на сън. Разгледайте и останалите ли предложения за:

матраци

топ матрак

възглавници

протектор за матрак

еднолицев матрак

бебешки матраци

детски матраци

двулицев матрак

френски легла

матраци 6 Най-добрите
матраци

Матраци Симеонов са перфектен вариант за всеки дом
Цени по всеки джоб и различни акции
Матраци Симеонов – централни продуктови категории
Хотелски матраци
Гаранция за високо ниво на качеството
Еднолицеви матраци
По-малки матраци
Направени с дунапрен матраци
Покриващи матраци
Мемори матраци
Още модели от този тип
Аксесоари за матраци

Uncategorized

Leave a Reply